Technieken

EFT

Emotional Freedom Techniques

Touch of Matrix (TOM)

Bewustzijnsmethodiek

(Familie) Opstellingen

Inzicht in (familie)systemen

Hypnose & Regressie

Directe toegang tot het onderbewuste

Touch of Matrix (TOM)

Ik ben zeer enthousiast over Touch of Matrix. Het is een bewustzijnsmethodiek, zoals de grondlegger hiervan, Günther de Jong, je zou vertellen. Met TOM (Touch of Matrix) zijn zeer effectieve technieken gecombineerd en gebundeld tot één methode.

In tegenstelling tot vele methodes wordt bij TOM niet uitgegaan van een klacht, maar van een wens. Wat staat er tussen jou en het volledig belichamen van de wens in? En op welk niveau en wanneer is dit programma ontstaan? Bewustzijn is een sleutelwoord in deze methode.

Tijdens ons leven (en daarvoor) ontwikkelen wij programma’s die we blijven afspelen. Ooit hebben deze programma’s een duidelijke en nuttige functie gehad, maar dat hoeft nu niet meer zo te zijn.

Waar bij veel andere methoden gewerkt wordt op één bepaald niveau, wordt er bij TOM gewerkt op vijf niveaus, te weten; Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel en Overig (FEMSO). Hiermee wordt dus alles meegenomen!

Als er bewustzijn is kan elk programma, op elk niveau, wanneer het ook ontstaan is, worden verwijdert of aangepast. Hiermee zal je dus jouw wens gaan belichamen.

Dit moet je echt ervaren. Want als je TOM eenmaal ervaren hebt, zal jij ook zo enthousiast zijn. Er over lezen en horen doet geen recht aan de kracht van deze methode. Het enthousiasme van de mensen wel..

Touch of Matrix (TOM)    Terug    Homepage