Technieken

EFT

Emotional Freedom Techniques

Touch of Matrix (TOM)

Bewustzijnsmethodiek

(Familie) Opstellingen

Inzicht in (familie)systemen

Hypnose & Regressie

Directe toegang tot het onderbewuste

(Familie) Opstellingen

(Familie)opstellingen, ook bekend als systemische opstellingen, zijn een krachtige methode om inzicht te krijgen in de diepere dynamieken binnen jouw familiegeschiedenis en persoonlijke relaties. Deze benadering is ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger en heeft zich over de hele wereld verspreid als een waardevol instrument voor persoonlijke groei en emotioneel welzijn.

Opstellingen kunnen een rol spelen in het bevorderen van persoonlijke groei, emotioneel welzijn en het verbeteren van relaties. Of je nu worstelt met herhalende patronen in je leven, problemen in familiebanden of gewoon nieuwsgierig bent naar je familiegeschiedenis, deze methode kan je helpen de diepte van jouw systeem te verkennen en verandering te bewerkstelligen.

Mijn benadering omvat niet alleen traditionele familieopstellingen, maar ook opstellingen die zich richten op andere aspecten van het menselijk bestaan. Er zijn heel veel verschillende onderwerpen of systemen die we middels een opstelling inzichtelijk kunnen maken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Familieopstellingen: Om inzicht te krijgen in de dynamiek van jouw familie-energieën en de invloed ervan op je leven.
  • Ziekteopstellingen: Voor het verkennen van de energetische aspecten van ziekte en gezondheid.
  • Blokkadeopstellingen: Om belemmeringen en obstakels in je leven te identificeren en op te lossen.
  • Wensopstellingen: Voor het manifesteren van je diepste verlangens en doelen.

In een opstelling maken we gebruik van representanten om deel te nemen aan jouw opstelling. Jij, als vraagsteller, brengt jouw vraag, thema of uitdaging in en kiest representanten voor de relevante elementen in jouw systeem. De representanten, die de energie en onderlinge relaties van die elementen vertegenwoordigen, worden opgesteld in de ruimte. Door middel van observatie en begeleiding onthullen we samen verborgen patronen en vinden we manieren om deze te helen en transformeren.

Ik organiseer elke 1e zaterdag van de maand een dag opstellingen waar jij aan mee kan doen. Zie de agenda voor de actuele data en meld je gelijk aan.

(Familie) Opstellingen    Terug    Homepage