Technieken

EFT

Emotional Freedom Techniques

Touch of Matrix (TOM)

Bewustzijnsmethodiek

(Familie) Opstellingen

Inzicht in (familie)systemen

Hypnose & Regressie

Directe toegang tot het onderbewuste

Regressie en Reïncarnatie

Regressie betekent letterlijk teruggaan.

Als we regressie toepassen, gaan we terug naar een moment in jouw leven die bepalend is geweest voor het verloop van jouw leven.

Het moment waarop je aangevallen bent door een hond. Het moment waarop je de keuze hebt gemaakt om nooit meer voor een groep te gaan staan. Het moment waarop je een miskraam kreeg.

Door gebruik te maken van hypnose kunnen we in jouw onderbewuste terug naar zo'n moment. Zelfs wanneer je je het niet meer kan herinneren of het weg hebt gestopt.

Dit biedt de mogelijkheid om de ervaring te veranderen. Dat klinkt misschien vreemd, want je kan wat er gebeurt is misschien niet veranderen, maar wel hoe jij je het herinnert en welke conclusies jij op dat moment hebt getrokken. We kunnen ervoor zorgen dat jij het vanuit een ander perspectief ziet. Zodat je anders zal kunnen handelen.

Regressie is uitermate geschikt om traumatische momenten uit het verleden een andere lading mee te geven, zodat je vrijer zal handelen.

Want hoe zou het zijn dat je niet de conclusie hebt getrokken om nooit meer voor een groep te gaan staan omdat de presentatie niet lekker liep, maar de overtuiging zou hebben dat elke presentatie die je daarna zou geven alleen maar beter en beter zou zijn..?

Of dat je in plaats dat je enorme angst hebt voor honden omdat je een keer gebeten bent en de conclusie hebt getrokken dat alle honden gevaarlijk zijn, van honden houdt en lekker met ze speelt omdat je weet dat die hond toen alleen maar van jou geschrokken is omdat hij jou niet zag en daarom van zich afbeet..?

Wanneer we in regressie teruggaan naar een ander leven of terecht komen bij een herinnering van een ander leven wordt er gesproken over reïncarnatie. Regressie naar een ander leven dus. Want het is heel goed mogelijk dat een traumatische ervaring uit een ander leven ervoor zorgt dat je bepaalde onverklaarbare angsten of gedragingen ervaart.

Regressie en Reïncarnatie    Terug    Homepage