Technieken

EFT

Emotional Freedom Techniques

Touch of Matrix (TOM)

Bewustzijnsmethodiek

(Familie) Opstellingen

Inzicht in (familie)systemen

Hypnose & Regressie

Directe toegang tot het onderbewuste

Hypnose

Om gelijk met de deur in huis te vallen, hypnose is niet raar of vreemd of eng! Hypnose is een normale staat van zijn waar wij dagelijks meerdere malen in verkeren.

Hypnose is een staat van zijn waarin ons bewuste denken op de achtergrond is waardoor we een directe(re) verbinding hebben met ons onderbewustzijn zonder dat ons ratio hierbij in de weg zit.

Wanneer we met volle aandacht naar iemand zitten te luisteren, een spannende film zitten te kijken en zelfs wanneer onze aandacht getrokken wordt door reclame en marketing bevinden wij ons in een staat van hypnose.

In een staat van hypnose beschrijven en lezen we als het ware direct het onderbewustzijn. Alles wat je hoort, ziet en ervaart wordt, zonder filter van het denken, voor waar aangenomen en opgeslagen in het onderbewustzijn.

Als we hypnose toepassen in mijn praktijk kunnen we daarmee dus ons onderbewustzijn herschrijven. Zo kunnen we ervaringen uit het verleden anders laten verlopen; we kunnen van een nare ervaring een positieve ervaring maken.

Conclusies die we onbewust hebben getrokken waardoor we bepaalde beperkende overtuigingen hebben, kunnen we dus ombuigen naar helpende overtuigingen.

Want hoe zou het zijn dat je ervan overtuigd bent dat je 'een aanpakker' bent in plaats van 'een afwachter'..? Of dat je 'altijd geluk' hebt in plaats van 'altijd pech'..? Of dat je 'weet wat je wilt', in plaats van dat je 'altijd twijfelt'..?

Hypnose    Terug    Homepage