Promotie  -  Flyer 2023

Flyer 2023

Geldig tot en met: 31 december 2023

Ik ben over zoveel van mijn grenzen heen gegaan. Ik heb naar zoveel signalen niet geluisterd. Er was een burn-out voor nodig om echt te gaan luisteren naar mijzelf.

Om al mijn patronen en overtuigingen onder de loep te nemen. Waar geloof ik nou in? Waarom doe ik wat ik doe? En waarom doe ik dat wat goed voor mij is, nou juist niet?

Ik heb heel veel therapeuten, coaches en retraites bezocht. Regulier en alternatief. Ik heb heel veel geprobeerd. En heel veel hielp mij echt geen steek verder!

Wat mij wél heeft geholpen? Hypnose, EFT, Touch of Matrix & Familieopstellingen.

Het bracht mij een andere mindset. Een andere manier van kijken naar het leven. En vooral zeer effectieve tools om snel en blijvend mijn (onbewuste) beperkende overtuigingen en patronen om te zetten in helpende!

Ons onderbewustzijn is heel krachtig. 95-99% van wat we doen, doen we onbewust. En daarom manifesteren we dus ook onbewust. En we manifesteren dus ook wat wij niet wensen. Tijd om die onbewuste overtuigingen en patronen aan te pakken!

Hypnose, EFT, Touch of Matrix & Familieopstellingen zijn de beste tools om bewust te worden van deze beperkende overtuigingen en patronen én om ze te veranderen. En daarom heb ik mij daarin gespecialiseerd.

Mijn naam is Anton Steijn
En ik help jou graag, zodat ook jij, jouw leven positief kan veranderen!
Snel, effectief en blijvend!

Ontvang in heel 2023 €15 korting bij de eerste afspraak.

Laat jouw gegevens achter en ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Heb je de agenda al bekeken voor de aankomende workshops?

Flyer 2023

 

 
   Terug