Nieuws  -  Wereld Meditatie

Wereld Meditatie

info@leefgierig.nl | 4 april 2020 12:57

Een Nederlandse bijdrage aan de Wereldwijde Meditatie.

Zondagochtend 5 april, 4.45 uur is een kosmisch tijdstip door de alignment van de planeten Jupiter en Pluto. Dit moment is gekozen voor een Wereldwijde meditatie.

Op initiatief van Anton Steijn komen deze meditatieleraren bij elkaar via Zoom om jou samen live te begeleiden. We kiezen bewust voor de ondersteuning van de Wereldwijde meditatie vanuit de intentie van Dankbaarheid en Metta; liefdevolle vriendelijkheid.

Voor wie?
De meditatie is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je geen, weinig of veel ervaring hebt met meditatie. Je wordt begeleid in de meditatie via een livestream op Facebook.

Wat heb je nodig?
Een plek waar je ongestoord 20 minuten kunt mediteren, een goede internet of wifi verbinding om de livestream te volgen en de intentie om een bijdrage te leveren aan deze meditatie.

Hoe werkt het?
Altazar Rossiter, Anton Steijn, Charlotte Korbee, Edwin Selij, Günther de Jong, Nicole Pannebakker, Robert Bridgeman en Sri Annatta mediteren samen online via Zoom en begeleiden live via de Facebookpagina van Leefgierig en Anton Steijn.

4.40 uur start FB live
Zorg dat je om 4.40 uur live aanwezig bent op Facebook om in alle rust en ontspanning om 4.45 uur te starten.

4.45 uur start meditatie
We starten door het zetten van de intentie, daarna begint de meditatie. Je wordt door ons begeleid in de meditatie.

5.05 uur einde meditatie
De meditatie duurt ongeveer 20 minuten. De livestreaming wordt in alle stilte verbroken om degenen die in de meditatie willen blijven, niet te storen. Voel je vrij om in je eigen tempo en op je eigen manier de meditatie te beëindigen als je dat prettig vindt. Ben je niet gewend om te mediteren dan adviseren we je om samen met ons via de laatste stap uit de meditatie te komen.

Deelname is gratis.

Vanaf 4:40 uur zal de live uitzending vanaf de Facebook pagina van Leefgierig te volgen zijn.

   Bekijk opname

Wereld Meditatie    Terug