Nieuws  -  Expeditie Noordkaap

Expeditie Noordkaap

info@leefgierig.nl | 14 januari 2020 15:12

Samen met Bart van den Heuvel ga ik een mooie uitdaging aan; Expeditie Noordkaap.

De rally (want auto-toertocht klinkt toch een stuk minder stoer) brengt ons van Lichtenvoorde naar de Noordkaap. Een tocht van ongeveer 8000km in 8 dagen. Hoe we gaan rijden is nog onbekend.

De uitdaging zit in het zo efficiënt mogelijk van coördinaat naar coördinaat rijden, over mooie winterse, besneeuwde wegen, om vervolgens na een etappe op een berekende ideale tijd aan te komen.

Het is voor mij niet de eerste keer dat ik mee doe aan zo'n rally. Dit wordt de 5e keer. Drie jaar geleden heb ik voor het laatst meegedaan, ook met Expeditie Noordkaap, toen samen met mijn vader. En die keer zijn wij eerste geworden :).

Dit is voor mij "Leefgierig"; een avontuur waar we enorm van zullen genieten. Het rijden, de winterse omstandigheden en de prachtige natuur. Iets doen wat ik echt leuk vind, waar ik echt van geniet.

En dat is wat ik met mijn praktijk ook wil bereiken, om mensen te helpen hun passie te vinden en te leven.

Tijdens de rally kan je ons volgen en precies zien waar we ons bevinden. Op deze website en op facebook zullen we regelmatig berichten, foto's, filmpjes en misschien zelfs een aantal podcasts plaatsen om iedereen mee te laten genieten.

#leefgierig

Expeditie Noordkaap    Terug