Nieuws  -  75 jaar Vrijheid - Voel je echt vrij met EFT

75 jaar Vrijheid - Voel je echt vrij met EFT

info@leefgierig.nl | 5 mei 2020 11:05

Vandaag 75 jaar geleden was de 2e wereldoorlog voor Nederland eindelijk officieel voorbij en werd vrijheid gevierd. Vrijheid van onderdrukking en achtervolging.

Maar zijn wij werkelijk vrij vanaf dat moment? De feitelijk oorlog is voorbij, maar de mensen die het overleefd en doorstaan hebben, onze ouders, grootouders en overgrootouder hebben de wonden van deze verschrikkelijke tijd in zich meegedragen.

Het land moest weer opgebouwd worden en er was geen tijd om je bezig te houden met de emotionele wonden.

  • “We moesten sterk zijn.”
  • “Er werd niet over gepraat.”
  • “Het zit allemaal tussen je oren.”
  • “Niet piepen. Doorgaan.”
  • “Mannen huilen niet.”
  • “Daar hebben we geen tijd voor, er moet gewerkt worden.”

Velen van onze voorouders hebben geleerd om al deze emoties weg te drukken. Want als je ze niet voelt, dan zijn ze er niet. En dit is doorgegeven aan de generaties die volgden.

Met als gevolg dat niet alleen de onverwerkte emoties zijn doorgegeven van generatie op generatie, maar ook de gevolgen hiervan. De verharding, de emotionele afstand van vader naar zoon, de angst om te praten en naar je gevoel te luisteren.

Want het wegdrukken van emoties en gevoelens werkt niet. Het is het negeren van een signaal. En met het negeren van dit signaal is de oorzaak niet weggenomen, het is niet verwerkt. Sterker nog, ons systeem blijft ons wijzen op de onverwerkte emoties, op de onverwerkte wond.

NU is het moment om WEL te gaan luisteren naar onze emoties. Geef jezelf maar toestemming om het voor eens en voor altijd toe te laten. Om die oude (emotionele) wonden te helen.

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een hele simpele en krachtige methode om jezelf te kloppen naar emotionele vrijheid. Met deze technieken kloppen we de emoties los die soms jaren, soms zelf decennia hebben vastgezeten in ons lichaam.

De methode wordt al jaren succesvol toegepast door meer dan 10.000 erkende therapeuten wereldwijd. En juist op het gebied van Post Traumatische Stress (PTSS/PTSD) is hiernaar veel onderzoek gedaan met veteranen.

EFT is ongelooflijk krachtig en heeft een succespercentage van meer dan 90%!

Het fijne van deze methode is dat we het niet hoeven te herbeleven. Er is geen reden om die oude wonden open te trekken en er in te gaan zitten poeren. We hoeven niet urenlang te praten. In een korte sessie van anderhalf uur gaan we direct aan de slag. Dit doen we online, dat werkt perfect. Zo kan je veilig thuis blijven.

Het geeft directe verlichting van de klachten, directe ontspanning en bewustzijn op de symptomen en het achterliggende trauma. En de technieken zijn nog eens gemakkelijk te leren ook, zodat je ze ook zelf thuis kan gaan toepassen.

Maak direct een afspraak om de kracht van EFT te ervaren. Ik gun ook jou die emotionele vrijheid! Daarom geef ik deze maand 33% korting op alle sessies en pakketten. Profiteer ervan en klop jezelf naar emotionele vrijheid..

   Neem contact op

75 jaar Vrijheid - Voel je echt vrij met EFT    Terug