Meditatie  -  Overvloed Meditaties

Overvloed Meditaties

Prijs: Gratis

Overvloed Meditaties

Speciaal voor het Manifestatie Magazine heb ik 3 meditaties opgenomen die jij gratis kan downloaden.

Overvloed is er voor ons allemaal! Je moet het alleen aantrekken.

Om overvloed aan te trekken is het belangrijk dat wij onze oude overtuigingen die overvloed beperken transformeren.

Daarom bied ik jou hierbij 3 meditaties aan die jou daarmee zullen helpen.

  • Overvloed Transformatie - Om oude overtuigingen te transformeren
  • Overvloed Visualisatie - Om jouw gewenste leven naar je toe te trekken
  • Overvloed Affirmaties - Om jouw neurale paden te herschrijven

Ik adviseer om te beginnen met de Overvloed Transformatie zodat je alles wat jou beperkt om in overvloed te leven te transformeren. Je kan deze meditatie meerdere malen gebruiken als je het gevoel hebt dat dit voor jou nodig is. Neem de tijd om na de meditatie in rust de transformatie zijn werk te laten doen.

De Overvloed Visualisatie kan je zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Hoe vaker hoe beter. Want door te visualiseren trek jij dat wat je wenst aan. En hoe vaker je het visualiseert, hoe duidelijker het voor jezelf wordt. En hoe makkelijker het naar jou toe komt.

De Overvloed Affirmaties duren nog geen 5 minuten en zijn daarom ideaal om elke ochtend mee op te staan. Zo prime jij je dag met overvloed en positiviteit. Je begint je dag goed!

Veel luisterplezier! En veel overvloed!

P.s. De audio bestanden zijn samengevoegd in een ZIP bestand. Download ze naar jouw computer, zo kan je ze makkelijk op je telefoon zetten. Ik raad je aan om de bestanden elk in een eigen afspeellijst te zetten. Zo kan je de bestanden afluisteren zonder dat er een nieuw liedje gestart wordt en jij daarmee uit de meditatie gehaald wordt als je lekker ligt na te genieten.

 

 

 
   Terug