Artikel  -  Manifesteren versus de wet van aantrekking

Manifesteren versus de wet van aantrekking

info@leefgierig.nl | 12 februari 2020 14:08

“Dat heb je mooi gemanifesteerd!”

Ik hoor de laatste tijd veel over manifesteren. En hier wordt soms best geheimzinnig over gedaan. Gedaan alsof het een enorme prestatie is, weggelegd voor een enkele.

Wat is manifesteren? Manifesteren is het tot leven brengen van iets, iets in de realiteit tot uiting laten komen. Het transformeren van energie van de ene naar de andere vorm, wat zich uit in de voor ons tastbare realiteit.

Is manifesteren dan iets bijzonders? Nee, helemaal niet. Manifesteren is niet iets wat je onderneemt voor een bepaalde uitkomst. Dat kan, maar met deze benadering beperk je jezelf enorm. Manifestatie is continue proces.

Hier komt de wet van aantrekking om de hoek kijken. Hetgene waar energie naartoe gaat, groeit. En hiermee trek je datgene naar je toe. Hiermee trek je het naar de voor ons tastbare realiteit. Hiermee wordt het manifest. Je trekt het aan.

De kwantummechanica leert ons dat alles in de basis een trilling is in een oneindig veld. Als de uitslag van een trilling langer duurt dan de Planck-tijd en groter is dan een Planck-lengte ontstaan er materie en tijd. Wat wij als materie zien is dus een fractie van een trilling.

Materie is ongeveer 4% van de trilling. Met materie komt tijd en de rest van de trilling ‘bevind’ zich dus buiten ruimte en tijd! Dat betekend dat alles in onze realiteit (en dus ook wij als mens) een component zijn van trillingen die voor 96% buiten ruimte en tijd ‘bestaan’.

Er ontstaat dus iets in onze realiteit, als hier energie naartoe gaat. Het wordt manifest. Maar heb ik invloed op waar die energie naartoe gaat en wat zich dus manifesteert in onze realiteit? Ja!!

Er zijn tal van onderzoeken gedaan binnen de kwantummechanica naar de invloed van bewustzijn op materie. De conclusie is nog veel interessanter dan je verwacht. “Bewustzijn heeft niet alleen invloed op wat we observeren, het manifesteert onze tastbare realiteit.”

Bewustzijn manifesteert. En dit gebeurt ook nog eens instantaan, buiten ruimte en tijd. Jouw bewustzijn bepaalt dus jouw realiteit.

Maar hoe kan het dan dat mijn realiteit helemaal niet aansluit bij wat ik wil, waar ik van droom? Omdat we vanuit ons onderbewustzijn ook onder andere onze angsten manifesteren en de dingen die we niet willen.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wat we wel en wat we niet willen. Er gaat energie naartoe vanuit ons onderbewustzijn en dus wordt het realiteit.

Onze realiteit is een weerspiegeling, een manifestatie van wat er in ons onderbewustzijn speelt. Zaak om het onderbewustzijn dus zo in te richten dat we manifesteren wat we ook echt wensen!

In een sessie met mij gaan we met jouw onderbewustzijn aan de slag. Om jouw angsten, jouw blokkades, alles wat jou beperkt aan te pakken. Vaak zijn we ons helemaal niet bewust van wat ons beperkt of tegenhoudt.

Met onder andere hypnose kunnen we het onderbewustzijn herschrijven. En dus ons gewenste leven laten manifesteren.

Want als we datgene wat onze grootste wensen in de weg staat niet meer laten ontstaan, blijft alleen dat nog over wat we echt wensen!

Interesse gewekt? Maak snel een afspraak voor een sessie!

   Neem contact op

#leefgierig #manifesteren #onderbewustzijn #bewustzijn #hypnose #kwantummechanica #wetvanaantrekking

Manifesteren versus de wet van aantrekking    Terug