Artikel  -  Dankbaar voor de Snelkookpan

Dankbaar voor de Snelkookpan

info@leefgierig.nl | 15 april 2020 11:32

De huidige situatie voelt voor mij als een snelkookpan. Een snelkookpan voor zelfreflectie en ontwikkeling.

Het heeft mij gebracht naar een kruispunt waar, voor mij op dat moment, slechts 2 keuzemogelijkheden waren. Kiezen om mij te binden aan de enorme angst die ik op dat moment voelde, of kiezen om echt te observeren wat die angst mij wilde vertellen.

Ik was al jaren op zoek naar dat wat mij altijd in de weg zat, die sluimerende angst waar ik maar geen grip op kon krijgen. Waarvan ik geen idee had wat daar aan ten grondslag lag. Waarom ik telkens als ik in de buurt van ontspanning kwam, die verdekt-opgestelde angst voelde.

En toen was het moment eindelijk daar! In een ogenblik ontstond het. De angst was zó enorm groot geworden… Ik was zo overweldigd, zo overspoeld door dit gevoel van angst, dat er buiten de angst die ik voelde weinig meer was.

Maar dit moment was anders. Het bracht mij helderheid, verlangen en toewijding. Dit moment liet mij zien dat de angst die bezit van mij nam, te maken had met 3 gevoelens; aandacht(gebrek), (on)veiligheid en eenzaamheid.

Op dat specifieke moment waren deze gevoelens alle drie aanwezig, duidelijk gespiegeld in de situatie waar wij allen in verkeren. Het gevoel van onveiligheid werd vergroot, ik werd me nog bewuster van de eenzaamheid en de gedachtes aan nóg minder aandacht.

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Techniques), ToM (Touch of Matrix) en hypnose, een goede coach, het verlangen en de toewijding die ik voelde, ben ik dit volledig aangegaan. En ik voel een enorme verlossing van die diepgewortelde angst en van de overspoeling van gedachten.

Ik voel heel veel dankbaarheid. Dankbaarheid voor de situatie die mij deze verlichting heeft gebracht, dankbaarheid voor de mensen die mij ondersteunen en coachen, dankbaarheid voor de ongelooflijk krachtige tools die er beschikbaar zijn zoals EFT, ToM en hypnose, dankbaarheid naar mijzelf om dit allemaal aan te gaan, dankbaarheid voor mijn familie, dankbaarheid voor de verbinding die ik ervaar, en nog veel meer…

Het heeft mij veel dichter naar mijn innerlijke wijsheid gebracht, naar het inzicht dat ik (nog) veel meer naar mijzelf en de bron in mij mag gaan luisteren. Het inzicht dat de ruis om mij heen, zoals het nieuws en alle meningen van (on)bekenden, mij weghouden van de verbinding met die onbegrensde bron van wijsheid en liefde.

Ik wens dat deze situatie voor jou ook zoveel oplevert. Zoveel inzichten en verlichting. Daar wil ik je graag bij ondersteunen, met dezelfde krachtige tools die ik al noemde, EFT, ToM en hypnose. En dat kan perfect online, zonder dat wij elkaar fysiek hoeven te ontmoeten.

Dankjewel

Interesse gewekt? Neem direct contact met mij op en maak een afspraak.

   Neem contact op

Dankbaar voor de Snelkookpan    Terug