Agenda  -  to the point

to the point

Datum: 28 november 2023

Prijs: € 35,-

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien? Wat zijn de dromen diep in je hart, de doelen die je wilt bereiken, en de veranderingen die je wilt zien? En misschien nog belangrijker, wat staat er tussen jou en die verlangens in?

Hoe zou het zijn om deze avond to the point te komen?

Deze avond is ontworpen om je mee te nemen op een boeiende kwantumreis naar jouw ideale leven. Onder begeleiding van Nicole Rosie en Anton Steijn, zul je in staat zijn om helderheid te krijgen over hoe jouw gewenste leven eruitziet en belangrijker nog, om de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe realiteit.

Wat je kan verwachten van deze avond:

  • Helderheid over jouw Gewenste Leven: Samen zullen we de diepten van jouw verlangens verkennen en je helpen je visie scherp te stellen. Wat wil je echt bereiken? Wat zijn jouw passies en doelen?
  • Loslaten van oude patronen en overtuigingen: Loskomen van wat jou nog op de plek houdt, weg van jouw ideale leven.
  • De Stap naar Jouw Nieuwe Realiteit: De avond is zo opgezet dat jij de stap zet in jouw nieuwe realiteit. We trekken letterlijk de nieuwe realiteit naar ons toe door ons te verbinden met het kwantumveld waar alles al bestaat.

Dus, als je klaar bent om jouw ideale leven te manifesteren en de kracht van het kwantumveld te omarmen, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere avond.

Mis deze kans niet om dichter bij jouw dromen te komen en jouw gewenste leven te manifesteren.

Meld je nu aan voor deze inspirerende avond en verken de onbegrensde mogelijkheden die voor je liggen.

Jouw ideale leven wacht op jou. Ben jij er klaar voor?

Dinsdagavond 28 november van 19:00 tot 21:30 uur

Het enige wat je zelf mee moet nemen is een yoga matje (en een kussentje en kleedje als je dat fijn vindt)..

to the point
 
   Terug