Agenda  -  Manifestatie Magazine - Transformatie Dag

Manifestatie Magazine - Transformatie Dag

Datum: 17 december 2023

Prijs: zie website

Aren’t you meant to fly? Je kent het nummer vast wel. Het werd al bij vele cirkels en retraites gebruikt. Juist omdat het precies raakt waar het om gaat. Er is zoveel moois bedekt in ons wat er uit wil komen. En geldt dat voor jou ook niet? Is het voor jou ook niet de bedoeling om te vliegen?

Dan heb ik goed nieuws! Want op 17 december organiseert het Manifestatie Magazine een Transformatie Dag. En daar zal ik samen met Nicole Rosie en Linda Dronkers-Steijn een sessie begeleiden om nu echt te gaan vliegen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw ideale leven eruit zou kunnen zien? Wat zijn de dromen diep in je hart, de doelen die je wilt bereiken, en de veranderingen die je wilt zien? En wat staat er tussen jou en die verlangens in?

Deze dag nemen wij jou mee op een kwantumreis. Hoe zou het zijn om die stap te zetten naar jouw gewenste leven? Om de realiteit waar jouw diepste wensen realiteit zijn nou echt naar jou toe te trekken? Alles wat jij kan dromen bestaat al. En deze dag trekken wij die realiteit naar het nu.

Wil jij de kracht van het kwantumveld ervaren? Meld je dan aan voor de Transformatie Dag.

Ja dat wil ik!

Manifestatie Magazine - Transformatie Dag
 
   Terug