Agenda  -  Kennismaken met Familieopstellingen - Gemeenschapsveiling 2024

Kennismaken met Familieopstellingen - Gemeenschapsveiling 2024

Datum: 18 mei 2024

Prijs: veiling

Speciaal voor de Gemeenschapsveiling van Vehuizen en Wijdenes organiseer ik een Workshop "Kennismaken met Familieopstellingen"

Naast dat je deze dag een korte uitleg krijgt over wat nou precies (familie)opstellingen zijn, gaan we voornamelijk aan de slag.

We zullen meerdere kleine opstellingen neerzetten waarin jij onder andere opnieuw kennis gaat maken met jouw vader en moeder.

Niet alleen ga je kennismaken met jouw eigen vader en moeder, maar zal je ook ervaren hoe het is om de vader of moeder van iemand anders te representeren.

Ook representeren in de opstelling van iemand anders levert mooie inzichten op. Je wordt nooit zonder reden gevraagd om iets of iemand te representeren. Deze rol heeft altijd raakvlakken met jou en jouw situatie.

De middag duurt van 13 uur (inloop vanaf 12:45) tot ongeveer 17 uur. Er is thee en ik zorg voor een lekkere glutenvrije cake.

Aanmelden doe je door een kavel te kopen tijdens de Gemeenschapsveiling op 9 of 16 maart.

Heb je een kavel gekocht voor deze dag? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier, dan krijg je een bevestiging van mij met meer informatie.

We gaan er een leuke middag van maken!

Tot zaterdag 18 mei!

Kennismaken met Familieopstellingen - Gemeenschapsveiling 2024
 
   Terug