Agenda  -  GroepsMatrix Februari 2023

GroepsMatrix Februari 2023

Datum: 18 februari 2023

Prijs: €50,-

De GroepsMatrix is een methode waarbij we in een groep aan individuele thema's werken.

Iedere deelnemer aan de GroepsMatrix brengt zijn/haar eigen, individuele en actuele thema in. Het vraagt van jou als deelnemer dan ook om jouw thema te delen en hier open over te zijn. Juist hierdoor creëer je bewustzijn op het thema. Het wordt geopend in jouw systeem (en het systeem van de andere deelnemers) zodat heling kan beginnen.

Je ziet altijd overlap bij de ingebrachte thema's en je zal je daarin herkennen. We werken als groep gelijktijdig aan alle thema's die worden ingebracht. Ook thema's die jou in eerste instantie niet lijken te raken worden bij jou geopend. Hierdoor worden ook de thema's die zijn ingebracht door de andere deelnemers geheeld in jouw systeem. Het werken in een groep is hierdoor heel krachtig.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Hierdoor blijft het mogelijk om iedereen de aandacht te geven die hij/zij op dat moment verdient.

De sessie begint om 14 uur en duurt ongeveer 3 uur en is op de volgende manier opgebouwd:

  • Uitleg over Touch of Matrix
  • Uitleg over de GroepsMatrix
  • Het inbrengen van de Thema's
  • Het formuleren van de Wensen
  • Het proces

Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van muziek om het proces te ondersteunen. Muziek raakt soms juist die ene snaar die op dat moment geraakt mag worden.

Trek losse kleding aan zodat jij je helemaal comfortabel kan voelen. En neem pen en papier mee zodat je zelf ook het een-en-ander op kan schrijven, ook over de inzichten die je opdoet.

Als laatste, met Touch of Matrix en de GroepsMatrix kunnen we veel ouds oplossen en helen. En het mooie van deze methode is dat het allemaal met gratie, genot en gemak kan. Het is een levensveranderende ervaring. Sta ervoor open om je te laten verbazen. Én zet hoog in!

Meld je via onderstaand formulier aan. Wil je met meerdere mensen komen, meld dan iedere deelnemer apart aan.

Tot 18 februari om 14 uur! Deuren open vanaf 13:30 uur.

Heb je de website al een beetje bekeken? Hier vind je meer informatie over Leefgierig, een aantal reviews en ook gratis meditaties!

Meer informatie over Touch of Matrix en de andere technieken waarmee ik werk vind je via de link.

GroepsMatrix Februari 2023

 

 
   Terug