Agenda  -  Bewust Zijn beurs Enkhuizen

Bewust Zijn beurs Enkhuizen

Datum: 23 oktober 2022

Prijs: entree

Alles begint bij bewustzijn. Wanneer je bewust wordt, kan je helen.

Want wat houdt jou nou tegen? Wat is nou datgene wat jou ziek maakt? Waarom lukt dat ene nou steeds niet? Waarom herhaalt het zich nou steeds?

Ik ben ervan overtuigd dat de mens over een onbeperkte potentie beschikt, die hen in staat stelt om een magisch, verrijkend leven te leiden.

Wij creëren onze eigen wereld, ons eigen leven. We trekken datgene naar ons toe waar onze gedachten en energie naar toe gaan.

Gevoelens komen voort uit onze gedachten en deze gedachten worden gevormd door (onbewuste) patronen en overtuigingen in ons onderbewustzijn.

Mijn naam is Anton Steijn en in mijn praktijk voor zelfontwikkeling met de naam Leefgierig, gaan we in een veilige omgeving en ontspannen sfeer met elkaar op zoek naar de patronen en overtuigingen die jou tegenhouden en in de weg zitten om jouw potentie tot zijn volle recht te laten komen.

Vervolgens her-programmeren we jouw onderbewustzijn om jouw diepste verlangens en dromen werkelijkheid te laten worden.

Ik heb mij gespecialiseerd in een aantal technieken, zoals hypnose, regressie, EFT, Touch of Matrix en Familieopstellingen, die mij over de jaren ook echt hebben geholpen. Down-to-earth en wetenschappelijk bewezen technieken die snel en effectief zijn.

Vaak kan al na een paar sessies enorme progressie gemaakt worden en zal je direct het verschil ervaren!

Ik hoop jou ook te zien op de Bewust Zijn beurs in Enkhuizen zodat ik je kan inspireren tijdens de EFT workshop die ik deze dag organiseer of in een korte 1 op 1 sessie.

Locatie: de Nieuwe Doelen - Enkhuizen
Datum: 23 oktober 2022 vanaf 10 uur
EFT Workshop: 13 uur

Bewust Zijn beurs Enkhuizen

 

 
   Terug